1 مورد یافت شد
https://vcr.tums.ac.ir/news/از-شناسایی-آلودگیهای-میکروبی-تا-توسعه-فناوریهای-نوین-غذایی-در-مرکز-تحقیقات-میکروبیولوژی-مواد-غذایی/312985
بهداشت مواد غذایی، حمایت از تولید سالم در صنایع غذایی و در نهایت ارتقای سلامت جامعه اجرا میشود و این مسیر با همفکری و همکاری اعضای هیئت علمی از دانشکدههای مختلف ادامه خواهد یافت.»دکتر محمدرضا منظم اسماعیلپور، مشاور اجرایی معاونت...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود