معاونت تحقیقات و فناوری | کلیدواژه

1 مورد یافت شد

از شناسایی آلودگی‌های میکروبی تا توسعه فناوری‌های نوین غذایی در مرکز تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی

https://vcr.tums.ac.ir/news/از-شناسایی-آلودگی‌های-میکروبی-تا-توسعه-فناوری‌های-نوین-غذایی-در-مرکز-تحقیقات-میکروبیولوژی-مواد-غذایی/312985

بهداشت مواد غذایی، حمایت از تولید سالم در صنایع غذایی و در نهایت ارتقای سلامت جامعه اجرا می‌شود و این مسیر با همفکری و همکاری اعضای هیئت علمی از دانشکده‌های مختلف ادامه خواهد یافت.»دکتر محمدرضا منظم اسماعیل‌پور، مشاور اجرایی معاونت...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه