اطلاعیه کسب امتیازات الزامی توانمند سازی پژوهشی و فناوری برای ارتقای مرتبه علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ابتدای سال 1403
پیرو ابلاغ برنامه جامع توانمندسازی پژوهشی و فناوری اعضای هیئت علمی از سوی ریاست محترم دانشگاه در تاریخ 13 خرداد 1402 کسب امتیازات توانمند سازی پژوهشی و فناوری برای متقاضیان ارتقای مرتبه علمی از ابتدای سال 1403 الزامی است.
معرفی پژوهش های فراآکادمیک و طرح های اثرگذار در دانشگاه علوم پزشکی تهران : عملکرد موفق دستگاه اسپکت قلبی ساخت دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارزیابی های بالینی
برنامه تامز تک (tums tech)به منظور معرفی دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه ساخت تکنولوژی های پیشرفته تولید می شود. در این برنامه دکتر محمدرضا آی، رئیس آزمایشگاه پیش بالینی، عملکرد موفق دستگاه اسپکت قلبی مدل پراسپکت، در ارزیابی بالینی در مقایسه با نمونه های مشابه خارجی را تشریح می کند. سالانه بالغ بر 400 تا 500 هزار اسکن پزشکی هسته ای در کشور انجام می شود که 70 تا 75 درصد آن مربوط به تصویربرداری از قلب است. پیش از این، تکنولوژی این دستگاه، در اختیار چند کشور بود که به دلیل نیاز کشور، فناوران دانشگاه علوم پزشکی تهران در شرکت های دانش بنیان موفق به طراحی، ساخت و ثبت اختراع آن شدند و این دستگاه هم اکنون در 7 مرکز مهم به بیماران خدمت می دهد.
معرفی پژوهش های فراآکادمیک و طرح های اثرگذار در دانشگاه علوم پزشکی تهران : معرفی طرح شناسایی راهکارهای کنترل هزینه در بیمههای خصوصی درمان
در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران و در پاسخ به نیاز جامعه، در این برنامه tums Responsibility طرح شناسایی راهکارهای کنترل هزینه در بیمههای خصوصی درمان معرفی میشود. دکتر علیمحمد مصدق راد استاد سیاستگذاری و مدیریت سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با این طرح منتخب توضیحاتی ارائه داد؛ در این طرح راهکارهایی برای کنترل هزینهها ارائه و نرمافزاری نیز در این زمینه طراحی شد؛ همچنین با تکنیکهای دادهکاوی ارتباط بین متغیرها شناسایی و در ادامه مسیر دستورالعملهایی به رشته تحریر درآمد و در نهایت با اجرای این طرح هزینههای سلامت برای سازمانهای بیمه کاهش چشمگیری پیدا کرد. عضو هیئتعلمی دانشگاه افزود: این طرح دو منفعت مهم برای جامعه هدف خود در برداشت یکی این که هرچقدر به بیمههای سلامت هزینه کمتری تحمیل شود، حق بیمه کمتری از مردم یا جامعه هدف خود دریافت میکنند و حسن دیگر آن این است که با کنترل هزینههای غیرضروری در این حوزه، مردم خدمات غیرضروری کمتری دریافت میکنند و آسیب کمتری به آنها میرسد.
برگزاری جلسه شورای پژوهشی دانشگاه در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران
جلسه شورای پژوهشی دانشگاه در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، 3 مرداد 1402 در سالن دارالفنون ساختمان ستاد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
برگزاری وبینار گرنت های تحقیقاتی کووید 19 در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران
وبینار گرنت های تحقیقاتی کووید 19 در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، 28 تیر 1402 به صورت آنلاین برگزار شد.
برگزاری ششمین کارگاه آموزشی ترجمان دانش و اثرات فراآکادمیک با موضوع خلاصه سیاستی (Policy Brief) در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران
ششمین کارگاه آموزشی ترجمان دانش و اثرات فراآکادمیک با موضوع خلاصه سیاستی (Policy Brief) در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران 27 تیر 1402 در سالن شورای معاونت تحقیقات و فناوری به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
کمیته تحقیقات کشوری 4 دانشجوی پژوهشگر برجسته دانشگاه علوم پزشکی تهران را معرفی کرد
کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از ابتدای سال تا پایان خرداد ماه 1402 چهار دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران را به عنوان دانشجوی پژوهشگر برجسته معرفی کرد.
ثبت نام در دوره دوم کارگاه "اصول اخلاق و تکنیک های کار با حیوانات آزمایشگاهی" در سال 1402 دانشگاه علوم پزشکی تهران
دوره دوم کارگاه "اصول اخلاق و تکنیک های کار با حیوانات آزمایشگاهی" 5 و 6 شهریور 1402 به صورت حضوری در مرکز تحقیقات طب تجربی برگزار خواهد شد.
انتصاب دکتر لیلا آزادبخت به سمت سرپرست اداره انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر اکبر فتوحی، معاون تحقیقات و فناوری، طی ابلاغی، دکتر لیلا آزادبخت را به سمت سرپرست اداره انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب کرد.