برگزاری نشست مدیریتی در حوزههای کتابخانهها، علمسنجی، ترجمان دانش و مجلات
نشست مدیریتی در حوزههای کتابخانهها، علمسنجی، ترجمان دانش و مجلات برای بهرهمندی و توسعه هر چه بیشتر از ظرفیتهای دانشگاه و نیز در راستای پیشبرد فعالیتها و راهبردهای حوزه مدیریت اطلاعرسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، یکشنبه 21 خرداد ماه 1402 از ساعت 9 صبح در معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، در این نشست که با حضور دکتر فاطمه شیخشعاعی، سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، دکتر مسعودمحمدی، سرپرست گروه علمسنجی و پایش علمی، دکتر ناهید قربانی، رئیس گروه ترجمان دانش، دکتر اکبر فتوحی، معاون تحقیقات و فناوری و دکتر غلامرضا حسن پور، رییس کتابخانه مرکزی به همراه کارشناسان کتابخانه مرکزی و اداره انتشارات و علمسنجی دانشگاه، یکشنبه 21 خرداد ماه 1402 از ساعت 9 صبح در معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد و برای بهرهمندی و توسعه هر چه بیشتر از ظرفیتهای دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.
همچنین با هدف نظارت میدانی از کتابخانهها و مراکز اطلاعرسانی به درخواست تیم وزارت بهداشت، از کتابخانه دانشکده پزشکی و کتابخانه بیمارستان مهدی کلینیک بازدید به عمل آمد.
در بازدید از کتابخانه دانشکده پزشکی دکتر نجفی، رئیس کتابخانه، توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام شده و برنامههای آتی کتابخانه، شامل افزایش ساعت کاری تا ساعت 10 شب، افزایش کتاب های خریداری شده از 100 عنوان به حدود 1000عنوان کتاب طی یکسال، راهاندازی اتاق مطالعه گروهی، برگزاری کارگاه آموزشی کلاسهای هنر برای دانشجویان و برگزاری 24 کارگاه آموزشی علمی، که تمامی این اقدامات با حداقل نیروی انسانی و پرسنل انجام شده است.
دکتر نجفی، همچنین از کمبود نیروی کتابدار و افزایش چند برابری خدمات در حوزههای مختلف کتابخانه دانشکده و فشار مضاعفی که بر همکاران کتابخانه وارد میشود، نیز مطالبی را ارائه کردند. در ادامه دکتر شیخ شعاعی با اشاره به تجربه موفق به کارگیری دستگاه امانت کتاب در سایر کشورها و مشکل کمبود نیروی انسانی، پیشنهاد دادند با تامین زیر ساختهای مورد نیاز، این دستگاه برای کتابخانه خریداری شود.
ضمنا در بازدید از کتابخانه مهدی کلینیک، با حضور دکتر مومنی معاون پژوهشی بیمارستان امام خمینی (ره) و کارشناسان کتابخانه با توجه به جدید بودن ساختمان کتابخانه و بازدید از قسمتهای مختلف در خصوص برنامههای آتی با سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت به تبادل اطلاعات پرداختند. در این راستا قرار شد این کتابخانه توسط وزارت بهداشت، به صورت پایلوت به عنوان یک کتابخانه هوشمند مورد حمایت قرار گیرد.
ارسال نظر