اطلاعیه تمدید وام ضروری(دستیاری) جهت دانشجویان دکتری تخصصی پژوهشی ورودی سال 98 و ماقبل آن

اطلاعیه وام ضروری(دستیاری) جهت دانشجویان دکتری تخصصی پژوهشی ورودی سال 98 و ماقبل آن

1. -     دانشجویان متقاضی وام ضروری(دستیاری) می توانند از تاریخ 99/9/26 الی 99/11/03، با مراجعه به آدرس Portal.srd.ir فرم درخواست خود را پس از تکمیل اطلاعات، ثبت و ارسال کنند.
  2. -     مبلغ وام ضروری(دستیاری)150/000/000 ریال معادل پانزده میلیون تومان می باشد.
  3. -     این وام ویژه دانشجویان ورودی سال 98 و ماقبل آن است و اولویت پرداخت وام با توجه به زمان ثبت نام انجام خواهد گرفت و ممکن است پرداخت ها تا اسفند ماه 99 بطول بیانجامد.
  4. -     یکی از شروط مهم دریافت این وام نداشتن بدهی معوقه به صندوق رفاه دانشجویان و همچنین نداشتن پرونده فعال در سایر دانشگاه های کشور است.
  5. -     برای دریافت این وام سند تعهد محضری لازم نمی باشد.
  6. -     جهت تایید فرم درخواست وام ضروری، ابتدا تصویر فرم را جهت بررسی به شماره 09127371658 از طریق واتس اپ ارسال نموده و پس از دریافت تاییدیه، جهت ممهور نمودن به مهر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، به دفتر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه واقع در طبقه ششم ساختمان مرکزی دانشگاه اتاق 601 مراجعه نمایید.
  7.  راهنمای ثبت نام و دستورالعملها از لینک پایین دریافت کنید.