اطلاعیه آمادگی برای مصاحبه حضوری جهت داوطلبان مقطع دکتری تخصصی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

اطلاعیه آمادگی برای مصاحبه حضوری جهت داوطلبان مقطع دکتری تخصصی پژوهشی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

داوطلبان محترم مقطع دکتری تخصصی پژوهشی

با سلام و آرزوی توفیق

به استحضار میرساند امتیاز دهی به داوطلبان واجد شرایط مصاحبه مقطع دکتری تخصصی پژوهشی در جلسه مصاحبه حضور، بر اساس موارد ذیل انجام خواهد شد.

فرمت رزومه  قابل ارائه داوطلبان در روز مصاحبه حضوری و جدول ایده پژوهشی اساتید محترم دارای ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی پیوست میباشد.

1. -      مقالات معتبر بين المللي نمايه شده در نمايه هاي Web of Science(ISI), PubMed, Scopus (پیوست: جدول لینک مقالات در نمایه نامه های مربوطه)
  2. -      مقالات معتبر منتشر شده در مجلات داخلي با زمينه علمي پژوهشي
  3. -      ارائه خلاصه مقالات  (كنگره، سمينار و همايش)
  4. -      تأليف كتب علمي