کاهش استرس و اضطراب دانشجویان پزشکی با تمرینهای ذهنآگاهی مبتنی بر آموزش الکترونیکی
پژوهشی نوآورانه برای ارتقای سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران
نشست خبری پیام پژوهشی یکی از طرحهای علمی مؤثر در حوزه سلامت روان دانشجویان با محوریت استفاده از فناوریهای نوین آموزشی برگزار شد. این طرح با عنوان «بررسی اثربخشی دوره آموزش مجازی غیرهمزمان ذهنآگاهی بر کاهش استرس ادراکشده و افسردگی دانشجویان پزشکی»، به همت دکتر آیین محمدی، عضو هیأت علمی گروه یادگیری الکترونیکی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اجرا و در سال ۱۴۰۳ به پایان رسیده است.
اختصاص پنجاه گرنت بنیاد ملی علم ایران ویژه حمایت از طرح های پسادکتری دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1404
در راستای حمایت از پژوهشهای کاربردی و استفاده از ظرفیت پژوهشگران و توسعه دوره پسادکتری در دانشگاه علوم پزشکی تهران، طی توافقی که میان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران و بنیاد ملی علم ایران (INSF) صورت گرفت، از ۵۰ طرح پسادکتری این دانشگاه در سال 1404 حمایت خواهد شد.
تقویت پیوندهای علمی با آغاز همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه صنعتی شریف
در راستای گسترش تعاملات علمی و ارتقای سطح آموزش و پژوهش، نشست همکاری مشترک میان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه صنعتی شریف، با حضور مسئولان عالیرتبه دو دانشگاه در محل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
انتشار کتابهای بینالمللی؛ گامی مؤثر در ارتقای مرجعیت علمی دانشگاهها
در راستای رسالت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران در ترویج فعالیتهای ترجمان دانش، سمپوزیوم «انتشار کتاب بینالمللی» با هدف آشنایی دانشجویان و اعضای هیئت علمی با فرآیند تبدیل نتایج پژوهشها به آثار علمی در قالب کتاب، روز سهشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ در سالن ابنسینای دانشکده پزشکی برگزار شد.
نخستین نشست شورای راهبری و سیاستگذاری توسعه هوش مصنوعی در نظام سلامت برگزار شد
گام بلند دانشگاه علوم پزشکی تهران در توسعه هوشمصنوعی در سلامت کشور
در نشست رسمی شورای راهبری و سیاستگذاری توسعه هوش مصنوعی در سلامت، که 22 اردیبهشت 1404 در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، اعضای شورا که متشکل از متخصصان و صاحبنظران هوش مصنوعی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، سایر دانشگاههای کشور و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری بودند به بررسی راهکارهای توسعه استفاده از هوش مصنوعی در نظام سلامت کشور پرداختند.
نخستین نشست هیئت علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
از بودجههای مسئلهمحور تا بازنگری آییننامه ارتقا؛ صدای پژوهشگران شنیده شد
نخستین نشست فصلی اعضای هیئت علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همزمان با هفته آموزش و با محوریت «فرصتهای آموزشی هیئت علمی پژوهشی؛ از تدریس تا ارتقا»، روز شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ در سالن دارالفنون برگزار شد. این نشست با حضور گسترده اعضای هیئت علمی پژوهشی و سخنرانی معاونان آموزشی و پژوهشی دانشگاه، به بررسی سیاستها، چالشها و برنامههای حمایتی از جامعه پژوهشگر دانشگاه اختصاص داشت.
برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران
جلسه شورای مدیران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران به ریاست دکتر رامین کردی، معاون تحقیقات و فناوری، روز یکشنبه هفتم اردیبهشتماه در سالن جلسات معاونت برگزار شد.
برگزاری هفتمین جلسه شورای مدیران معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه با محوریت برنامهریزی چهارساله
هفتمین جلسه شورای مدیران معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه در تاریخ یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۷ با حضور اعضای شورا برگزار شد.
نشست شورای پژوهشی دانشگاه
دکتر اکبری ساری: متوسط تولید مقاله هر عضو هیئت علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران حدود 80 مقاله است
در نشست شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر اکبری ساری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، توانمندی های اعضای هیئت علمی پژوهشی دانشگاه را تشریح و برحمایت از فعالیت های آنان تاکید کرد.
تولید فراورده تحقیقاتی اگزوزوم های مشتق از سلولهای مزانشیمی و کاربرد موثر آن در حوزه درماتولوژی
دکتر محمدعلی نیلفروش زاده، رئیس مرکز تحقیقات پوست و سلولهای بنیادی دانشگاه علوم پزشکی تهران، 8 مرداد ماه 1402 در جلسه شورای پژوهشی مرکز یاد شده از طراحی و اجرای بالغ بر 20 طرح تحقیقاتی با بهره مندی از فناوری تولید فراورده تحقیقاتی اگزوزوم های مشتق از سلولهای مزانشیمی به منظور درمان بیماریهای حوزه پوست و مو خبر داد.