• تاریخ انتشار : 1402/10/16 - 16:25
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 130
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

آیین استقرار شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت در پارک علم و فناوری شهید سلیمانی

دکتر قناعتی: بزرگترین مزیت دانشگاه علوم پزشکی تهران کسب جایگاه نخست فناوری در کشور است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم واگذاری زمین به شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت در پارک علم و فناوری شهید سلیمانی گفت: بزرگترین مزیت دانشگاه علوم پزشکی تهران کسب جایگاه نخست فناوری در کشور است.

آیین استقرار شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت در پارک علم و فناوری شهید سلیمانی
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران  آیین استقرار شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت در پارک علم و فناوری شهید سلیمانی برگزار شد.   
در آیین 13 دی 1402، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه (س) و شهادت سردار سلیمانی گفت: همزمان با سالگرد شهادت سردار سلیمانی، عملیات استقرار شرکت های دانش بنیان در پارک علم و فناوری شهید سلیمانی آغاز شده است و شرکت هایی که مجوز ورود به پارک را گرفتند از فردا کار خود را آغاز می کنند.
دکتر قناعتی هدف از تاسیس پارک علم و فناوری را تکمیل چرخه تولید علم تا فناوری و تجاری سازی دانست و گفت: براساس مدلی که در جهان وجود دارد شرکت های دانش بنیان مستقر در مراکز رشد برای ورود به مرحله بعدی و توسعه فعالیت های خود نیاز به پارک علم و فناوری دارند و براین اساس بزرگترین پارک فناوری سلامت کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شده است.
رئیس دانشگاه، با اشاره به اختصاص 10 هکتار دیگر به مجموعه پارک علم و فناوری شهید سلیمانی در آینده نزدیک گفت: درحال حاضر فضای موجود 10 هکتار است و قرار است 10 هکتار دیگر به این مجموعه اضافه شود. افزون بر شرکت های دانش بنیان، عملیات ساخت برج فناوری ها و دانشکده فناوری های نوین نیز در این مجموعه به زودی آغاز می شود. وجود بیمارستان حکیم در کنار پارک علم و فناوری نیز فرصت خوبی را برای توسعه محصولات سلامت محور مورد نیاز جامعه فراهم می آورد.
دکتر قناعتی، دانشگاه علوم پزشکی تهران را بزرگترین مبدع محصولات فناورانه در بین دانشگاه های علوم پزشکی و فنی و مهندسی دانست و گفت: در دانشگاه بیش از 450 محصول تولید شده که 180 محصول آن با فناوری های پیشرفته است. در نتیجه در ارزیابی فناوری ها با کسب بیش از 53 هزار امتیاز برابر با امتیاز 41 دانشگاه علوم پزشکی و با فاصله زیاد از دانشگاه دوم، در رتبه نخست قرار داریم.
رئیس دانشگاه، کسب جایگاه نخست فناوری را مزیت اصلی دانشگاه دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران توجه و ظرفیت ویژه ای در عرصه تحقیقات و فناوری دارد و درحال حاضر 100 شرکت دانش بنیان متقاضی ورود به پارک  علم و فناوری شهید سلیمانی هستند.
دکتر قناعتی رسالت دانشگاه علوم پزشکی تهران را دستیابی به نسل های پنجم دانشگاه ها بیان کرد و گفت: رسالت دانشگاه های نسل سوم و چهارم و پنجم به ترتیب کارآفرینی، فعالیت اجتماعی و همسو شدن با زیست بوم جامعه است دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز همگام با این سیر تکامل، برنامه ریزی و اقدام می کند.
توضیح اینکه پارک علم و فناوی شهید سلیمانی با وسعت 10 هکتار در منطقه 18 تهران، درحال حاضر ظرفیت استقرار 55 شرکت دانش بنیان، برج فناوری و دانشکده فناوری های نوین پزشکی دارد و در آینده نزدیک با اختصاص 10 هکتار دیگر به این مجموعه ظرفیت استقرار شرکت های دانش بنیان به 150 قطعه افزایش می یابد.
 
 
 
حمایت های قانونی از شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری
در ادامه دکتر محمود بیگلر با اشاره به فازهای پیشرفت شهر دانش شهید سلیمانی گفت: در فاز اول، پروژه آموزشی درمانی شهر دانش شهید سلیمانی با راه اندازی بیمارستان حکیم به ثمر رسید. در فاز دوم، عملیات استقرار شرکت های دانش بنیان در پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی با وسعت 10 هکتار آغاز شد و این پارک گنجایش استقرار 55 شرکت دانش بنیان را دارد و درحال حاضر با 6 شرکت که امتیاز لازم را کسب کرده اند قرارداد  30 ساله بسته شده است.
دکتر بیگلر فاز سوم شهر دانش شهید سلیمانی را آموزشی فناوری بیان کرد و گفت: در این فاز مراحل ساخت دانشکده های مرتبط با فناوری از جمله دانشکده فناوری های نوین پزشکی آغاز می شود.
رئیس پارک علم و فناوری شهید سلیمانی، از افزایش 10 هکتار دیگر به پارک علم و فناوری خبر داد و گفت:  حجت الاسلام خاموشی رییس سازمان اوقاف قول داده است که ۱۰ هکتار دیگر به این مجموعه اضافه شود در این صورت امکان استقرار 100 شرکت دانش بنیان دیگر فراهم می شود.
دکتر بیگلر با بیان اینکه تاکنون بیش از 100 میلیارد تومان برای راه اندازی پارک  علم و فناوری شهید سلیمانی هزینه شده است گفت: شرکت هایی می توانند در این پارک مستقر شوند که امتیاز لازم را کسب کنند. درحال حاضر شرکت هایی که در زمینه درماتولوژی، داروهای آهسته رهش، نانوبانداژ، بایوسنسور فعالیت دارند امکان استقرار در پارک را پیدا کرده اند.
رئیس پارک علم و فناوری شهید سلیمانی، با اشاره به تسهیلات قانونی که در اختیار شرکت های مستقر در پارک قرار گرفته گفت: صدور سند مالکیت اعیانی، 20 سال معافیت  از پرداخت مالیات از جمله تسهیلاتی است که برای شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
نقش مهم دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه تولید علم جهانی
در ادامه دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  با قدردانی از تلاش های دانشگاه علوم پزشکی تهران در استقرار پارک علم و فناوری شهید سلیمانی، دانشگاه علوم پزشکی تهران را یکی از نقاط مهم و قابل اتکا در نظام سلامت خواند و  گفت: کشورمان در این 44 سال تاریخ پرافتخاری را بویژه در حوزه سلامت داشته است و دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دانشگاه برتر در کشور و مطرح در منطقه و جهان، باوجود اساتید دانشمند و کارکنان علاقمند زحمات بسیاری را در عرصه سلامت متقبل شده است.
دکتر عین اللهی با اشاره به انتظاری که از دانشگاه ها در تولید علم جهانی وجود دارد گفت: نقش دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه تولید علم در جهان بسیار مهم است.
وزیر بهداشت با تاکید بر دیپلماسی علمی در بین دانشمندان و فعالان عرصه دانشگاه، وطن دوستی را شاخص مهمی برای دانشمندان دانست و گفت: دیپلماسی علمی به این معناست که هریک از دانشمندان و کارکنان دانشگاه ها نسبت به مردم و پرچم کشور وفادار باشند و وظیفه دانشگاه است دانشمندانی تربیت کند که دیپلمات باشند. خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی تهران اساتید خوبی دارد که به کشور و دانشگاه تعلق خاطر دارند.
دکتر عین اللهی پارک علم و فناوری را یک نهاد اجتماعی و حمایتی دانست و گفت: پارک علم و فناوری حلقه اتصال پژوهش و کارافرینی است و از افراد خلاق و نوآور در ایجاد کسب و کارهای کوچک و متوسط حمایت می کند.
وزیر بهداشت با تاکید براینکه باید کاری کنیم سرمایه های مردمی وارد عرصه تولید فناوری شود و گره ای از مشکلات مردم باز کند گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران برای جذب سرمایه های مردمی برنامه ریزی کند قطعا این سرمایه گذاری برای افراد و کشور سوداوری بسیاری دارد.
دکتر عین اللهی دسترسی به منابع علمی، خدمات مشاوره ای و آموزشی و فراهم کردن امکانات تخصصی در پارک علم و فناوری را ضروری دانست و گفت: ایران از نظر تولید تجهیزات و دارو در بسیاری از کشورها شناخته شده است و با وجود پارک علم و فناوری این امکان فراهم می شود که بازار جهانی در اختیار کشورمان قرار گیرد.
 
 
 
 
 
 
  • گروه خبری : اخبار معاونت تحقیقات,اطلاعیه معاونت تحقیقات
  • کد خبر : 256018
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه