پذیرفته شدن نتایج مطالعه عوامل ژنتیکی مرتبط با بیماری کرونا با فشار خون و سطح متابولیت‌های خون در دومین ژورنال معتبر ویروس شناسی دنیا با ضریب تاثیر 20

نتایج تحقیقات محققین پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم در خصوص عوامل ژنتیکی مرتبط با بیماری کرونا با فشار خون و سطح متابولیت‌های خون در دومین ژورنال معتبر ویروس شناسی دنیا (Journal of Medical Virology) با ایمپکت فاکتور 20.693 پذیرفته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری به نقل از پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، این مطالعه به سرپرستی دکتر مهسا محمد آملی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و به اهتمام دکتر مرتضی غلامی، محقق ارشد مرکز تحقیقات اختلالات متابولیک با حمایت دانشگاه علوم پزشکی تهران و با هدف شناسایی ارتباط بین عوامل ژنتیکی و عوارض بیماری کرونا طراحی شد.
مطالعات بسیاری به بررسی ارتباطات ژنتیکی COVID-19 با عوارض آن پرداخته اند اما تاکنون این ارتباطات به طور کامل شناخته نشده اند.
در این مطالعه بیوانفورماتیکی از داده های مطالعات ارتباط گسترده ژنومی (GWASs) و پروژه 1000 ژنوم استفاده شد.
نتایج این پژوهش با هدف بررسی ارتباط واریانت های هاپلوتیپی ژن‌های مرتبط با COVID-19 با فشار خون و سطح متابولیت‌ها نشان داد که گروهی از واریانت‌های و هاپلوتایپ های جدید در ژن‌های ACE و AGT با صفات مرتبط با COVID-19 در سطوح متابولیت های خون و ایجاد فشار خون ارتباط دارد.