نحوه دریافت امتیاز برنامه جامع توانمندسازی پژوهشی و فناوری اعضای هیئت‌علمی برای برگزاری کارگاه ها اعلام شد

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت تحقیقات و فناوری، واحدهای زیرمجموعه دانشگاه (پژوهشگاه/پژوهشکده/دانشکده/مرکزتحقیقات/بیمارستان) برای دریافت امتیاز برنامه جامع توانمند‌سازی پژوهشی و فناوری اعضای محترم هیئت علمی برای برگزاری کارگاه‌های مذکور می توانند از یک ماه قبل، پکیج آموزشی شامل (اسلاید، برنامه زمانبندی کارگاه) را به همراه مکاتبه رسمی به معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ارسال کنند. در صورتی که مدارک ارسالی مورد تایید این معاونت قرار بگیرد، ساعت برگزاری کارگاه‌ها نیز مطابق با تعداد ساعت برگزاری کارگاه های جامع توانمندسازی اعضای هیئت علمی است.
اطلاعات بیشتر طی نامه شماره 1402/11/53/2492 تاریخ یکم آبان 1402 اطلاع‌رسانی شده است.