سومین دوره فراخوان حمایت از طرح های پیشران فناوری در حوزه های پزشکی در سال 1402

معاونت تحقیقات و فناوری، سومین دوره فراخوان حمایت از طرح های پیشران فناوری در حوزه های پزشکی در سال 1402 را برگزار می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت تحقیقات و فناوری، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با هدف حمایت از طرح های پیشران، تولید، توسعه و انتقال دانش فنی، خلق دانش و فناوری های جامعه نگر در نظام سلامت مصمم است در حوزه های مختلف،  سومین دوره فراخوان‌ حمایت از طرح های پیشران در سال 1402 را برگزار کند.

این فراخوان در حوزه های "سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، حوزه دارو، حوزه هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات، حوزه علوم اعصاب، حوزه تجهیزات پزشکی، حوزه زیست فناوری، نانو فناوری و علوم شناختی" برگزار می شود.

از تمامی اعضای هیئت علمی که در حوزه های فراخوان صاحب تجربه و تخصص هستند، دعوت می شود برای بهره مندی از حمایت های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه بر اساس اعلام نیاز مراکز همکار به عنوان بهره بردار واقع در دانشگاه و حمایت شرکت های دانش بنیان یا شتاب دهنده ها به طور مشترک نسبت به ارسال طرح در سامانه پژوهشیار   به آدرس اینجا  تا تاریخ 15 بهمن ماه اقدام کنند.