برگزاری دومین دوره برنامه جامع توانمندسازی پژوهشی و فناوری اعضای هیات علمی دنشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ معاونت تحقیقات و فناوری، ثبت نام دومین دوره برنامه جامع توانمندسازی پژوهشی و فناوری اعضای هیات علمی دنشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد.
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در راستای رسالت سازمانی خود و با هدف ارتقاء و توسعه توانمندسازی های پژوهش و فناوری و همچنین بهبود مستمر عملکرد اعضای هیات علمی دانشگاه، اقدام به برگزاری دومین دوره کارگاه‌های توانمندسازی پژوهشی و فناوری اعضای هیات علمی در نیمسال اول 1403 کرد.
کارگاه‌های توانمند سازی در هفت بسته آموزشی با عناوین: اخلاق در پژوهش، روش تحقیق، آمار در تحقیقات علوم پزشکی، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت، ترجمان دانش، سایر توانمندسازی های پژوهش و دارای امتیاز توانمندسازی است.
این کارگاه‌ها توسط اداره انتشارات و علم‌سنجی دانشگاه و با تدریس اساتید محترم دانشگاه به صورت مجازی و حضوری برگزار می شود.