برگزاری جلسه شورای سیاستی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه شورای سیاستی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، سه شنبه 8 اسفند 1402 در سالن دارالفنون برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، این جلسه 8 اسفند 1402 در سالن دارالفنون با حضور معاونین پژوهشی دانشکده ها و روسای پژوهشگاه، پژوهشکده ها، مراکز تحقیقاتی، مدیران و کارشناسان در سالن دارالفنون برگزار شد.
در ابتدا، گزارشی توسط کمیته اخلاق دانشگاه درخصوص شکایات واصله به این کمیته و پیگیری های صورت گرفته از سوی این کمیته مطرح شد. همچنین درخصوص مقالات ریترکت شده، علل آن، راهکارهایی برای پیشگیری از تکرار آن مطرح شد. سپس درخصوص دومین موضوع دستورجلسه یعنی معیارهای تخصیص بودجه به واحدهای تحقیقاتی صحبت شد که دکتر بهاره یزدی زاده، مدیر امور تحقیقات و فناوری، کلیت فرمول و روند فعلی را تشریح کرد و نقطه نظرات اعضاء جمع آوری و نهایتا تصمیم بر این شد تا نظرات بطور کامل جمع آوری و در جلسه بعدی در این خصوص تصمیم گیری شود.