با حضور معاون تحقیقات و فناوری، مراسم تودیع و معارفه مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد

با حضور دکتر فتوحی، معاون تحقیقات و فناوری، مراسم تودیع دکتر شکوفه نیک فر و معارفه دکتر بهاره یزدی زاده، مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت تحقیقات و فناری، مراسم قدردانی از دکتر شکوفه نیک فر و معرفی دکتر بهاره یزدی زاده به عنوان مدیر جدید امور تحقیقات و فناوری دانشگاه، یکشنبه 23 آبان 1400 در سالن جلسات معاونت پژوهشی برگزار شد.

در این مراسم دکتر فتوحی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و همکاران حوزه پژوهشی از زحمات دکتر نیک فر قدردانی کردند.

دکتر نیک فر ضمن ارائه گزارش از فعالیت خود طی چهار سال گذشته، به این نکته اشاره کردند که تحول و تغییرات در افراد و سیستم موجب رشد و توسعه است و ایجاد این تفکر در مدیران، افق های روشنی را برای ارتقا دانشگاه ایجاد خواهد کرد؛ دکتر فتوحی نیز با تاکید بر این موضوع، این تفکر را رویکرد حسنه ای در مدیران دانستند.
در پایان دکتر فتوحی ضمن آرزوی توفیق در انجام وظایف، حکم دکتر یزدی زاده را به ایشان تقدیم کرد.