اولین جلسه از سلسله جلسات انتقال تجربیات انجمن علوم اعصاب مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، اولین جلسه از سلسله جلسات انتقال تجربیات انجمن علوم اعصاب با حضور دکتر رضا راجی مهر، محقق سابق علوم اعصاب شناختی در دانشگاه MIT و محقق فعلی دانشگاه کمبریج، ۳۰ مرداد 98 در محل سالن آمفی‌تئاتر مرکز پژوهش های دانشجویان برگزار شد.

در این جلسه ابتدا Trend های حال حاضر تحقیقات علوم اعصاب معرفی و بررسی شد و سپس شرکت کنندگان پرسش های خود را مطرح کردند.
سلسله جلسات انتقال تجربیات با هدف معرفی و انتقال تجربیات محققان و اساتید حیطه علوم اعصاب توسط انجمن میان رشته ای علوم اعصاب - INRP برنامه ریزی شده است.
خبرنگار: مریم حیدری