اعلام تاریخ مصاحبه و آمادگی جهت مصاحبه حضوری جهت داوطلبان مقطع دکتری تخصصی پژوهشی سال تحصیلی 1401-1400 دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

داوطلبان گرامی

ورود شما را به مرحله مصاحبه آزمون دکتری تخصصی پژوهشی تبریک گفته و برای شما آرزوی موفقیت داریم. برابر نامه شماره 2593/700/د مورخ 1400/6/6 معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مصاحبه، صرفا جهت داوطلبانی انجام خواهد شد مقالات ایشان توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت متبوع تایید شده و به دانشگاه معرفی گردیده اند. واحد آموزش دکتری تخصصی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، پاسخگوی سوالات احتمالی شما با اطلاعات تماس ذیل خواهد بود.

شماره تماس: 81633670-81633697-81634061

پست الکترونیک: rcco@tums.ac.ir

ضمن اعلام تاریخ مصاحبه  داوطلبان مقطع دکتری تخصصی پژوهشی به استحضار میرساند زمان دقیق (ساعت و نشانی محل) برگزاری مصاحبه هر رشته/محل پس از وصول اسامی داوطلبان هر رشته/محل از مرکز سنجش آموزش پزشکی ضمن نمایه در همین سایت، به شماره همراهی که در سامانه سنجش آموزش پزشکی درج نموده اید، ارسال خواهد شد.

فرمت رزومه قابل ارائه داوطلبان را در  اینجا  می توانید ببینید.

اطلاعات مربوط به ایده و حیطه پژوهشی اساتید راهنما را در  اینجا  می توانید ببینید.

لطفا مدارک مشروحه با رعایت ترتیب ذیل را، در یک پوشه شفاف (Clear book) قرار داده و در روز مصاحبه پس از ورود به اتاق انتظار به کارشناس آموزش مرکز تحقیقات محل مصاحبه تحویل نمایید. همراه داشتن اصل مدارک ذیل در روز مصاحبه الزامی می باشد.

1. -     رزومه آموزشی و پژوهشی
  2. -     تصویر شناسنامه (تمام صفحات) و کارت ملی
  3. -     تصویر کارت پایان خدمت
  4. -     تصویر پایان تعهدات(طرح نیروی انسانی)
  5. -     حکم کارگزینی(در صورت اشتغال)
  6. -      گواهی موافقت بدون قید و شرط بالاترین مقام مسئول سازمان محل اشتغال متبوع با ادامه تحصیل حداقل به مدت 4 سال (در صورتیکه شاغل رسمی یا پیمانی سازمان یا نهادی می باشید)
  7. -     مقاله هایی که شما در آن نویسنده اول یا مسئول باشید واز سایت های ISI / PubMed  اخذ شده باشد.
  8. -     سایر مقالات (به تفکیک)
  9. -     خلاصه مقالات (کنگره، سمینار، همایش)
  10. - تصویر صفحه روی جلد کتاب و فصلی که شما تالیف یا ترجمه آن را انجام داده اید (یک جلد از کتاب را ضمیمه پوشه فرمایید) + تاییدیه معاونت آموزشی وزارت بهداشت یا دبیرخانه تخصصی وزارت بهداشت یا لیست منابع آزمون مورد تایید وزارت بهداشت می بایست پیوست گردد.
  11. - پایان نامه مقطع قبل
  12. - گواهی های ثبت اختراعات
  13. - گواهی های جوایز معتبر داخلی وخارجی
  14. - مدرک زبان
  15. - مدارک تحصیلی مقاطع قبلی که در آن معدل درج شده باشد.
  16. -  گواهی های ثبت و اتمام طرح های پژوهشی که در آن همکاری داشته اند.
  17. - توصیه نامه ها
  18. - گواهی های آموزش نرم افزارهای تخصصی
  19. - گواهی های موید سوابق درخشان
  20. - طرحواره های تحقیقاتی مرتبط با ایده پژوهشی استاد راهنمای مورد نظربا توجه به وزن قابل توجه امتیاز این بخش در فرم مصاحبه، به داوطلبان گرامی اکیدا توصیه میگردد نسبت به تهیه آن پیش از مصاحبه اقدام نمایند.

تذکر مهم 1: چنانچه شما فاقد مقاله اصیل(Original)  نمایه شده در  ISI/PubMedبه عنوان نویسنده اول یا مسئول باشید، حتی در صورت دریافت کارت ورود به جلسه مصاحبه، واجد شرایط مصاحبه نبوده و نمره مرحله دوم آزمون (مصاحبه) شما صفر لحاظ می گردد.

تذکر مهم 2: چنانچه در هریک از مراحل پذیرش مشخص گردد که داوطلب مدرک یا مدرکی غیر واقعی و یا جعلی که منجر به کسب امتیاز گردیده ارائه نموده است، طبق ضوابط و مقررات در خصوص وی اقدام خواهد شد.