پیام معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته پژوهش

دکتر فتوحی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت هفته پژوهش در پیامی نوشت: ظرفیت‌های علمی و فناورانه موجود در دانشگاه علوم پزشکی تهران، نقش آن را به عنوان سازمانی با پاسخگویی اجتماعی در سطح ملی و بین‌المللی برجسته کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، متن پیام به شرح زیر است:

به نام خدا

مسیر توسعه پایدار و متوازن کشورها از طریق تولید دانش و توسعه پژوهش امکان پذیر است، از طرفی ظرفیت‌های علمی و فناورانه موجود در دانشگاه علوم پزشکی تهران، نقش آن را به عنوان سازمانی با پاسخگویی اجتماعی در سطح ملی و بین‌المللی برجسته کرده و آن را از طریق انجام پژوهش‌های نافع و مشارکت فعال در اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه سلامت کشور ادا می کند. نظام پژوهشی دانشگاه، شواهد علمی و فناوری‌های لازم برای تحقق چشم‌انداز نظام سلامت کشور در پوشش همگانی سلامت را از طریق تقویت نظام سلامت فراهم ‌می کند.

آنچه دستیابی به این مسئولیت اجتماعی را ممکن می‌سازد، حضور پژوهشگران توانمند و با انگیزه است و هفته پژوهش بهانه‌ای برای ارج نهادن به این موضوع مهم در دانشگاه است.