جلسه داوری اولیه طرح‌های مسابقه طراحی سردرب پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی

داوری اولیه طرح های مسابقه طراحی سردرب پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، 27 دی 1402 برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت تحقیقات و فناوری به نقل از پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی، داوری اولیه طرح های مسابقه طراحی سردرب پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی 27 دی 1402 با حضور دکتر محمود بیگلر، رئیس پارک، مهندس بهزاد مکری، مدیر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه و همچنین داوران مسابقه، دکتر مرتضی نیک فطرت و مهندس ژیلا نوروزی از شرکت طرح تو طرح (برگزار کننده مسابقه) برگزار شد.
در این جلسه 42 طرح ارسالی مسابقه بررسی شد و در جمع بندی نهایی 6 طرح زیر به مرحله دفاعیه راه پیدا کردند.
جلسه دفاعیه این مسابقه در تاریخ 3 بهمن ماه در دفتر مرکزی کن (اسپانسر مسابقه) برگزار خواهد شد.

تصاویر