بیست و دومین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران در دانشگاه علوم پزشکی تهران، 17 تا 19 آبان 1402 در هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت تحقیقات و فناوری، این کنگره، با حضور فوق متخصص های خون و سرطان و سایر رشته های وابسته به مدت 3 روز از تاریخ 17 تا 19 آبان 1402 در هتل المپیک تهران برگزار می شود.
هدف کنگره :
بحث و تبادل نظر درباره آخرین دستاوردهای علمی در حوزه تشخیص و درمان سرطان ها و بهبود روند درمان و مدیریت بیماریهای مرتبط
نشست های علمی بصورت پانل هر روز برای بررسی و هماهنگ کردن برنامه های تشخیصی و درمانی مدون انجام خواهد شد.
این کنگره همراه با 15 امتیاز بازآموزی است. برای ثبت نام در کنگره اینجا و برای دریافت پوستر کنگره اینجا کلیک کنید. شناسه برنامه برای ثبت نام 203959 است.

پوستر