برگزاری کارگاه تحلیل آماری با استفاده از نرم‌افزار STATA مقدماتی سال 1403 در معاونت تحقیقات و فناوری

کارگاه تحلیل آماری با استفاده از نرم‌افزار STATA:مقدماتی، 1 خرداد ماه 1403 به صورت حضوری برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، در راستای برنامه جامع توانمندسازی پژوهشی و فناوری اعضای هیات علمی، کارگاه تحلیل آماری با استفاده از نرم‌افزار STATA مقدماتی با هدف استفاده از نرم افزار (STATA ) استتا مروری کاربردی بر روش های آماری از آمار توصیفی تا انجام رگرسیون خطی چند متغیره در دو جلسه می پردازد. که در راستای توانمندسازی همکاران محترم برای یادگیری روش های آماری مناسب برای تجزیه و تحلیل پژوهش های پزشکی و علوم سلامت بسیار کمک کننده است. در این کارگاه یادگیری نرم افزار استتا از ورود اطلاعات در کنار یادگیری تجزیه تحلیل آماری بر روی داده انجام می پذیرد . این کارگاه  با تدریس دکتر سید مصطفی حسینی در تاریخ‌ 1 خرداد ماه 1403 در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت حضوری برگزار شد.

پوستر