صفحه اصلي > اخبار سایت 

اخبار > فعالیت های واحد تغذیه بیمارستان فارابی در بسیج همگانی آموزش تغذیه سال ۹۵

 


  چاپ        ارسال به دوست

فعالیت های واحد تغذیه بیمارستان فارابی در بسیج همگانی آموزش تغذیه سال ۹۵

گالری عکس۱
گالری عکس۲
گالری عکس۳
گالر ی عکس۴
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، شکوفه کوه پیما، مسئول واحد تغذیه بیمارستان فارابی با اعلام این خبر افزود: در طی این هفته ایستگاه مشاوره تغذیه در سالن های انتظار بیمارستان برپا بود. کارشناس تغذیه بیمارستان ضمن ارائه آموزش به مراجعین و کارکنان در مورد بیماری های مرتبط با تغذیه مانند پرفشاری خون و دیابت، پاسخگوی سوالات تغذیه ای آنان بود.
وی به برگزاری روز عاری از نمک در بیمارستان اشاره کرد و گفت: در روز۱۱دی ماه، تمرکز آموزش ها بر کاهش مصرف نمک و مضرات آن بود. همچنین کلاس آموزشی هنگام صرف غذا برای کارکنان در سالن غذاخوری برگزار شد . حذف نمکدان از سالن غذاخوری و سرو لیموترش برای ترویج استفاده از طعم دهنده های سالم مانند لیموترش تازه وگرد لیمو از دیگر فعالیت های این روز بود.
کوه پیما ادامه داد: توزیع میان وعده سالم (شیر و سیب) به همراه پیام های آموزشی در طی روزهای کمپین از دیگر برنامه های برگزار شده است. همچنین در این مدت غذای کم نمک و کم چرب برای پرسنل و بیماران سرو شده و به همراه آن سالاد و ماست و میوه توزیع شد.
مسئول تغذیه بیمارستان فارابی یکی از اصلی ترین فعالیت های  صورت گرفته را برپایی پایگاه غربالگری دیابت، پرفشاری خون و اضافه وزن دانست و گفت: این پایگاه روز دوشنبه ۱۳ دی ماه برپا شد و طی آن با اندازه گیری قندخون، فشارخون، قد و وزن و تعیین  BMI برای مراجعین و کارکنان، به افراد پرخطر غربال شده مشاوره و آموزشهای لازم توسط پرستاران و کارشناسان تغذیه ارائه و بروشور در اختیار آنان قرار گرفت.
توضیح این که، «بسیج ملی ۳-۲-۱ تغذیه سالم» از۲۸ آذر تا ۱۴ دی ماه ۱۳۹۵، با اجرای برنامه های مناسب و با موضوع « کاهش مصرف نمک، روغن و شکر» برگزار شد.
خبر و عکس: امیدوار


١٥:٠٨ - پنج شنبه ٢٣ دی ١٣٩٥    /    عدد : ٦٥٥٢٠    /    تعداد نمایش : ١٣٠







اخبار داخلی آرشیو ...


همایش و سمینار آرشیو ...